torstai 18. lokakuuta 2012

Pandan simmunaluset...

Eilen olin kuin myrskynmerkki...äh ja puh ja mitään ei tapahtunut meidän rakennusrintamalla,kukaan ei hoitanut mitään asioita mitä piti ja voi luoja se aiheutti minulle lisää harmaita hiuksia ja kiukkuista oloa... Illalla ei sitten uni tullut simmuun millään ja ja yölläkin mietiskelin kuinka putket tulee mihinkin ja kuinka nyt saadaan se valmiiksi maanantaihin ja koska tulee kaivinkone ja mistä se tietää kuinka paljon kaivaa, jos ei kukaan kerkee sille mittaamaan tontin reunoja ja....vooooooi hyvänen hyssykkä !

Aamulla sitten ei ollut yhtään virkeämpi mieli, ei sitten tipantippaa, ihana karvakuonomme päätti herättää meidät jo kello 4.45...aamukaffekaan ei herättänyt minua ja värivoide ei peittänyt noita pandan simmuja...

...mutta kuulin juuri äsken ystäväni nukkuneen pois vaikean sairauden viemänä...Pysähdyin miettimään ja kysyin itseltäni mitä himskattia minä ressaan yhden talon takia...se rakentuu kun on rakentuakseen...kaikki aikanaan, elämässä on paljon tärkeämpääkin ! Eletään nyt tätä päivää ja nautitaan siitä ja kerrotaan rakkaille kuinka paljon heistä välitämme ! 

Hmmmm, ehkä kynttilä illallinen omalle rakkaalleni ja kysymys "Miksi mä en voisi kuitenkin saada sitä ihanaa pinkkiä kaasuhellaa"...ja tuohon kohtaan pari suloista simmunräpäytystä...hih ! Olkoot se nyt ainut ressin aiheuttajani...sillä pinkistä kaasuhellasta minä ihan mielelläni näkisin unia.... Mie niin haltijoissaan olin, kun löysin vanhoja pulloja,kirjoja,ikkunoita,....kaikkea pientä ja ihanaa ja todella tarpeellista purkaessamme taloa !

Nautitaan ihanista pikkuasioista !

Nuku rauhassa Ystäväni !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !