keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Vähän niiku sisustusta jo !

Ikkunat !

Ovet !

...hmmmmm......

...mutta jessus, niihin pitää vielä valita saranat, ulkoikkunan sulkijat, sisäikkunan sulkijat, maalinväri, kittaus vai ei, kulmaraudat...ja mitä kaikkea....ovenkahva, pitkäsalpa...

Toisaalta toi kaikki oli minulle ihan itsestäänselvää...mutta kun aloit niitä katselemaan ja tuumaamaan millaiset, niin kyllähän siinä joutui omien mielikuvien kanssa pikku kääntöä käymään....

Oven pitkäsalpa...

... on musta...ja siinä on sellainen messinkinen se vipu ja mie en tykkää siitä väristä yhtään....möh !...mutta se me otettiin ja mie googletan hakusanaa...messingin tummentaminen, hih ! ...en vaan voi mitään, että kulta ei oo mun juttu !

Ovenkahva....

...no sekin on messinki,mutta niklattu sellainen...eli ei kullanvärinen vaan sellainen hopia, niinku mä tykkäänkin....

...mutta siinä tulee minulle taas ristiriitaa...on mustaa,on kultaa, on hopiaa...pitäisikö sittenkin maalauttaa se oven pitkäsalpa valkoiseksi....se kävisi paremmin sisustukeen ja......mutta..

Ikkunansulkijat

...ne on sit taas valurautaa,eli vähän niiku mustaa....voi pyhä jyssäys ! ...siis sittenkin se musta ovijuttu kävis niihin ja ainut huoleni olisi vaan se kultainen vipu....mut sit taas se oven kahva on hopia....

Saranat

...mitä nekin vielä...no ne oli helpot...sellaiset kunnolliset vanhan malliset tietty ! Kartiopäiset !

...olikos siinä kaikki...

Väri

...ikkunat valkoiset ja kitattuna sillein ihanasti vanhaksi ja ovi...no okei,ekaks mä halusin vanhan roosan...mut nyt mie halusin vihreen....mut ...jonka saan kuulemma maalata...sitten joskus !...ehkä, ehkä ei...mutta ihanat ikkunat ja ovet meille tulee !

Niin siis olihan niis viel eri vaihtoehtoi miten ikkunat aukee ja ym...mut ne nyt olin helppoo !

Mie niin ootan jo sitä kun saan aukaista keittiöstä aamulla ikkunan ja pistää sen sormihakasella säppiin !

Mie hymyilen jo nyt valmiiksi ! Ihanaa, että tuollaisia ihanuuksia vielä valmistetaan ! Tässä linkki sinne mistä me nää ihanuudet löydettiin , KLIK !
Tästä ovesta minun idea lähti...hmmm ja taitaa meille tulla aikastalailla samanlainen, mutta ihan uusi !

Ihkuu oli miettii noita juttuja, se oli vähän niiku jo sisustusta...siis joko oikeesti verhot ensi viikolla ??? Pliiiiiiiiis !
....mutta.....

.....apua, siis onko meidän ovi tullossa maalattuna jollakin ruiskulla....eiiii, käsinmaalattu sen olla pitää ! Siveltimen jälki on kyllä näyttävä...siis pikku tarkistus vielä...ovessa se on miusta tärkeä asia !

Ihkua Joulun odotusta !

 Mä aherran vielä töissä 4 päivää ja sitten loma, rakennusloma , nam !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !