keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kylpyhuone ja sen kiemurat...

Ihan kauheasti tapahtuu kaikenlaista , Huh !


Mie jouduin suunnittelemaan meidän kylppärin ihan uusiksi...

Se se taisi olla niistä se kaikkein tärkein...ainaki miun mielestä....nyt ku siellä on kattotuolit, niin näki niiku oikeesti sen tilan , et millanen on meidän kylppäri...

Sinne sitten kivuttiin yläkertaan ja lakastiin lumet pois ja kynä ja mitta käteen ja eikun piirtelemään...No siitähän se sitten lähti...Siis EIIIIIII ! Mahtuuko miun haave sinne ollenkaan....siis tassuamme ! Jonka mie todella tahon...mie todella tahon...joko uskotte !?

Mie vaan seisoin siellä hiljaa ja mietin ja mietin ja sit mie sanoin, et nyt mie lähen kotio ja sinne mie nopiasti kirmasin autolla meidän tyttöjen kanssa ja eikun suunnittelemaan...

....


Tunti siinä meni ja Plig ! Mie olin keksinyt sen ! Ihkuuu, meille tulee siis väliseinä nyt kylppäriin ja sen toiselle puolelle suihkut ja toiselle puolen amme, voi nam ! ...ja mie ehotin, et siihen väliseinään etsitään sitten vanha ikkuna ja hih, sellanenhan siihen sitten tulee ! Kyllä oli millin sitten miettimistä, että oikeesti mahtuuko ne suihkut sinne, mut kun vähän isonnettiin suihkutilan leveyttä, ni eiköhän mun kultakin sinne mahu suihkuun seisomaan...

Oon mie hyvä...ja kun oikeesti tuota nyt kattoo niin säästetiin vesiputkissakin nyt sit vähän kun tuo amme vaihtoi paikkaa !

............................................

Öööö, mut sori, en mie saakkaan nyt sitä pohjakuvaa tähän...soriii...

Joten yrittäkää ymmärtää tuosta sepostuksesta sitten jottain...

...mitäs sitten...

Oih, niin niitä tapetteja !!! Voi mie niin haluun ne kaikki ! Ootteko itte käyny kurkkii Pip Studion tapetteja ??? Miusta ne on niin ihkuja ! Mie löysinkin jo eteiseen tapetin...mut en nyt muista , et saiko se meidän perheessä jo hyväksynnän...Vielä !

Keittiötäkin tuossa aloin suunnittelemaan ja lattioita ettimään ja muuraria kaakeliuunille ja ....oho,kohta tästä tulee liian pitkä sepustus...Ai nii yks tosi tärkee juttu viel...löydettiin ihanat patterit !

Jatketaaks huomenna ???

Joo !

 Sii juu suun !

Ai niin ja vielä....kun edellisessä postauksessa oottelin tarjouksii, ni kuitenki otettiin sieltä ekasta...hih, siellä on niiiiiiin hyvä palvelu ! Mie tykkään !
...nyt moi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !