keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ressin pukkas...

Miulla on nyt ressi !!!

Ja se ei ole kiva juttu se !

Viime yönä kello 1.34 heräsin ja näin silmissäni vilkkuvia sanoja...

...laatat....keittiö....putkimies...mekkotilaus...villatilaus....oman SHOPpin aukioloajat....kattomateriaalit...lattiat....laskut....jne....ja siinä meni reilu tunti valvoessa...ja yritin laskea 100 alaspäin ja ajatella niitä numeroita jos jonkin värisenä....

...ja juuri kun on havahtumassa uneen....pomppaa uusi ajatus...meniköhän se sähköposti perille, koska vastausta ei kuulu....

Simmut sikkurassa sitä sitten tänä aamuna herättiin...ja tänään mä tilaan ainakin ne laatat, niin ne ei enää mieltä paina...mutta mihinköhän laitoin ne mitat ???? Edellisen lapun jo hävitin...

...oho ja nyt iski ressi sitten siitä etten kirjoita tätä blokia,koska haluan myös itse muistaa kaiken mitä tuolla kodissamme tapahtuu...ja kaikki toi teksti enne tätä lausetta on kirjoitettu eilen !!!! Unohdin vaan kirjoittaa tän loppuun, mutta sain tilattua laatat kylpyhuoneen lattiaan, eiku seinään...Kiitos taas Annelle !!!

Tänään aamulla vei lapun oman kauppani oveen, että se on nyt sulki...tän ja huomisen päivän...sillä minä olen rakentamassa !

...eli hiomassa ja maalaamassa....nam ! Eli miun työhuone on kohta tapettia myöten valmis...tai lattiat kans ja katto ja sähkötkin ois kivat ! ...mut kuitenki !

Ihanaa päivää siulle !!!

Tässä nyt pari kuvaa mitä on tapahtunut...

...kittiä seinään ja hionta...ja vähän lisää kittiä ja hionta...


Tää siis on tapettia vaille valmis...tai oikeastaan toista maalia vaille valmis...Koti <3...röyh...kirjotinpas tän loppuun ja samalla masu tuli täyteen...siis hyödyllisesti käytetty ruokis ja nyt taas  maalaten !!!!

2 kommenttia:

  1. ooh, ihanan valmiin näköistä jo! Aika vauhdilla se kuitenkin rakentuu näin ulkopuolisen silmin :) Tsemppiä kiireen keskelle!

    VastaaPoista
  2. HIH, olipa mukava postaus :)
    Kiitos ja jaksuja sinne jokaiseen hetkeen ja jokaisen rukkasiin !

    VastaaPoista

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !