torstai 29. elokuuta 2013

Vuosi ja 29 päivää Unelmaa !!!

Moiiiiii!

Siit on nyt niiku vuos ja 29 päivää kun me ostettiin Unelma !

Käväsin lukasee Joymari Blogia, josta siihen kirjoitin !

Unelmani vanha puutalo...

...istuen lasikuistilla katsellen ruutuikkunoista ihanaa kukkivaa pihamaata, valkoisten lakanoiden kuivuvan pyykkinarulla, naapurin kisulin leikkivän pihamaallamme, kasvihuoneen ikkunoista näkyvät yrttien taimet, narisevat vanhat puulattiat keittiössä ja ihana kaakeliuuni lämmittäen olohuoneen nurkassa, pihasaunan piipusta tupruttavan savun...pullan tuoksun ja kupposen kahvia istuskellen vaan ja rapsutellen karvakuonon korvan takaa....

Tuollaisena minä näin unelmani ja yksi ilta omassa savutuvassa hengityssuoja naamallani sain aivan hervottoman kikatuskohtauksen !!!!! Sanoin itselleni, että tämäkö se on se minun unelma ??? Näkeekö muutkin sen näin ? ...mutta siitä pölypilvestä jonka keskellä kikattelin , siitä kasvaa minun unelmani, oma ihana kotini, meidän koti, narisevine vanhoine puulattioineen ! "

Noin mie silloin kirjoitin ! Ihan ei saatu kuitenkaan sitä vanhaa puutaloa, mitä kovasti yritettiin, vaikka tonttinahan se meille ostettiin ....no miusta ainakin tunne meidän kodissa on kuin asuisi vanhassa talossa !!!!

Ja on meillä ruutuikkunatkin .... ja pyykkinarua ei kyllä vielä siellä pommi pihalla näy ! ...kasvihuonekkin jää tulevaisuuteen ja vanhaa narisevaa lankkulattiaakin löytyy...ihanaa ! 

Kaakeliuunikin on olohuoneessa, vanha sellainen ja noh saunan lämpöön ei vielä pääse piiiiiiiitkään aikaan, koska siinä on vaan kattotuolit suojana, heh ! Ei siis paljon vielä lämmitä !

Ja karvakuonojakin on nyt kaksi, joten rapsuteltavaa riittää !

Eilen talomme ympäriltä purkautui rakennustelineet ja oisittepa nähnyt miut...kaikki se mitä ympärillä tapahtui hävisi mun ympäriltäni ja mie vaan tuijotin hymyssä suin kotiamme...
...me todellakin asumme Unelmassamme !

Ihanaa päivää siulle !

Ja uskokaa unelmiinne <3


Pssst ja meille tulee nyt sitä lämmintä vettä ja juuuuu saatte niitä kuvia pian !!!!! Oikeesti pian !!!!

ööö ja miten nää tekstit on nyt ihan sekasii...jokainen erilaisella...pöh ! 

Sii juu suun !!!

2 kommenttia:

  1. UUuu! Tämä repeää jännityksestä täällä! En malta odottaa niitä kuvia, niin herkulliselta kuulostaa kaikki ruokakomerot ja ihanat tapetit mistä oot kirjotellu.

    VastaaPoista

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !