perjantai 31. tammikuuta 2014

Arvontaa pukkaa….

Aurinko paistoi ja istuskelin palmun alla…kierittelin sanoja kielelläni…Suhiseva sikli. Se kuulosti ihanalle ja hassulle ja kertoisi työvälineestäni…kun taas Joymari kertoisi ilostani !

Sain hylätyn päätöksen starttirahaani ja kasvatin sarvet ja marssin toimistoon keskustelemaan asiasta…en hyväksynyt päätöstä, johon ei ollut perusteluja ! Mies tuli Savonlinnasta asti miuta haastattelemaan ja haastattelu sujui rattoisasti kynttilän valossa, jotta hänen taskulaskimensa toimisi…oli pimeä päivä yksiössäni, jossa roikkui vain yksi pieni kattolamppu.
Sain haluamani.


Minua pyydettiin mukaan Tukkipuoti nimiseen kauppaan. Tottakait, mie vastasin ! Enkä edes hetkeäkään miettinyt silloin, että minulla ei ollut yhtään valmista tuotetta.

Heräsin aamulla viideltä, ajoin pajalleni ja loin ja höyläsin ja liimasin ja sahasin…ajoin kotiani keskiyöllä itkien väsymystäni..en saanut edes nukuttua…onneks tuota kesti vain 42 päivää, mutta niihin mahtui paljon ihania puunappeja, leluja, hyllyjä ja leikkuulautoja. 

Noina 42 päivänä syntyi Joymari !

Hioin, maalasin ja olin onnellinen…entisöin huonekaluja muiden puutöiden ohella. 

…löysin villan tehdessäni pajuritsan ja sille miettiessäni ammuksia. Huovutin kolme palloa ja siitä se lähti !

Neuloin, huovutin, virkkasin, kokeilin ja opin uudesta materiaalista paljon.

Tein hiiriä, nalleja , lapasia…. Paistinpannuja munakkaineen !

…kunnes minusta tulikin parturi-kampaaja, halusin jatkaa isäni jalanjälkiä ( ennen puusepän koulutustani valmistuin Parturi-kampaajaksi )…

…lähdin aamuisin töihin suu mutrussa…tiesin, että hiusten halkominen ei ollut juttuni…tulin kotio iloiten ja höpötellen kuinka ihana se työpäivä olikaan taas ollut…olin taas muuttanut mieleni…piipahdin kuitenkin välillä aina pajallani...

…kunnes...

…ystävästäni tuli enkeli…

...ja se päivä muutti kaiken…


Löysin taas itseni pajalta…tekemästä villaa neljän seinän sisältä….


Löysin taas ihanan luovuuteni ! Synnytin paljon uusia tuotteita…

Minusta ei tullut isäni parturin jatkajaa...

...rakastuin ihanaan mieheeni .

Aukaisin värikkään SHOPpini, oman kivijalkakauppani tänne Mikkeliin <3

Tuostakin on jo reilu kaksi vuotta…

Rakensimme ihanan oman kodin <3 Oli pakko kirjoittaa tuokin….

…mutta tästä kaikesta on tänään 14 VUOTTA ! 14 vuotta siitä, kun pohdin yritykselleni nimeä !

JOYMARI 14 VEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!

Kiitos teille kaikille !

 Osa teistä on kulkenut mukanani alusta alkaen, osaan olen tutustunut vasta viime viikolla. SHOPpissani olen saanut osasta teistä ihania ystäviä !

Ilman teitä ei olisi myöskään minua ! 

Kiitos että tykkäätte tuotteistani ja miustakin siinä samalla, hih !
Sillä aina ostaessasi tuotteni , saat siinä aina mukana palasen minun sydäntäni <3

…kyynel..olen niin onnellinen <3

Tästä on hyvä jatkaa !


Synttäripäivän kunniaksi järjestetäänkin nyt ARVONTA !

…ja näin osallistut arvontaan;

Saat aina yhden arvan näistä !

1 arpa, kun kommentoit tätä postausta,
jollakin ihanalla tarinalla kuinka sinä tutustuit minun tuotteisiini :)

1 arpa, kun jäät miun lukijaksi

1 arpa kun tykkäät miusta Facebookissa

1 arpa kun jaat tätä arvontaa

Ai nii ja mitä arvotaan no tietty PÖÖDI-sukat, koko noin 38-40 <3 …psssst, jos koko ei ole sopiva siulle, niin pöödejä on valmistumassa pian lisää, niin katotaan sieltä sitten parempi koko…ku kyllähän noi aikasta isot on jos siulla on 36 jalka :)

Muistathan kertoo miulle monella arvalla olet mukana ja jos olet anonyymi, niin jätä selvä nimimerkki, jolla siut tunnistaa.

Arvonta suoritetaan 9.2, kello 23.00, ja arvonta suoritetaan sitten seuraavana aamuna ja voittaja ilmoitetaan täällä blogissa !!

Nyt OSALLISTUMAAN arvontaan !

Ja mie alan viettämään synttäripäivää <3




















34 kommenttia:

  1. Kolmella mukana arvonnassa! Tuotteet tuli tutuksi, kun sain ystävältäni lahjaksi tuotteitasi.
    -päivi-

    VastaaPoista
  2. Ihastuin sun tuotteisiin muutama vuosi sitten, kun muutin Mikkeliin ja bongasin sut Taitajat kartalla -esitteestä, jonka sain käsiini töissä. Eka ostokseni oli pupurintakoru Kenkäveron käsityömarkkinoilla, sittemmin on kertynyt kaikenlaista itselle ja lahjaksi. Arvonnassa mukana neljällä arvalla, noi pöllöt lämmittäis ihanasti jalkoja uudessa omassa kodissa takkatulen ääressä :)

    VastaaPoista
  3. Mukana 4:llä arvalla.Jaoin Fb sivuillani.
    Sinulla on kaikkea ihanaa.Olen mielestäni Tampereen käsityömessuilla sinuun aikanaan törmännyt.
    Hyvää synttäriä!
    mirvamaa@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !
      Tänä vuonna messuilusuunnnitelmissa taitaa olla taas Tampere :)

      Poista
  4. Neljällä arvalla mukana ilossa! Ja tutuksi tulit kun tilasin sinulta ihanan pöllötyynyn pienelle pojalleni perheemme yhdistettyyn kaste- ja hääjuhlaan. Nyt tyyny kekottaa pinnasängyssä ♡

    VastaaPoista
  5. Onnea synttärisankarille! Tuotteesi ovat tulleet tutuiksi jo ihan alusta asti kun vasta mietit nimeä yrityksellesi. Mitähän kaikkea ihanaa minultakin löytyy vuosien varrelta!? Tukkipuodin ajoilta ainakin huovutetut lammasaiheiset pannulaput, ja tältä vuodelta pipoa, lapasta, kaulahuivia. Tuotteesi ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta aina ne ovat kuvastaneet värimaailmoillaan ja ilmeillään sinua, juuri sillä hetkellä. Innolla odotan mitä taas seuraavaksi ideoit rakas ystäväni. -Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjo, paljon paljon uutta on taas kokeilussa tuolla pajalla !

      Poista
    2. Täytyypä tulla ens kerralla katsomaan, kun sielläpäin liikuskellaan.
      Niin ja arvonnassa oon mukana 4:llä arvalla :)

      Poista
  6. Ihan varhaisin muisto on pienestä puisesta E-kirjaimesta, jonka pystyi laittamaan oveen kiinni.. Ja se pajuritsa pienten huopapallojen kanssa! Kaikkein ihanin on kuitenkin ollut se kissankellohatun mukana lahjaksi saatu pieni hiirityttönen, jolla päässä on samanlainen pieni vaaleanpunainen kissankellohattu. Siellä se istuu yhä hyllyllä niiden kaikkien muiden ihanien tonttujen, pupun ja enkelien keskellä :) -Eve (mukana kolmella arvalla)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eveliina, mun pitää tulla jokskus kuvaamaan se pieni hiirityttönen, niin paljon on tullut tehtyä ihania tuotteita aikana ennen digikameraa :)

      Poista
    2. Saa tulla heti kun tänne etelään joskus ehdit! :) Siellä niitä on paljon muitakin ihania yli kymmenen vuoden takaa!

      Poista
  7. Onnea Mari ja shoppi <3
    Ensimmäiset tuotteesi on Tukkipuodin ajoilta: avaimenperä ja korvikset, sitten monia ihanuuksia tässä vuosien varrella ja nyt tämän talven asusteeni: pipo ja kaulaliina itselleni ja tyttärellä päässä keikkuu piposi Levin tunturissa :)
    On ihanaa huomata, miten "kaupantädistä" voi tulla yllättäen ystäväni, hali <3
    Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupantäti niiaa somasti :)
      En tienytkään, että olet soppaillut tuotteitani jo silloin….

      Poista
  8. Onnea :)
    Jollain käsityömessuilla tutustuin Joymarin tuotteisiin :)

    Kolmella mukaan arvontaan, kiitos!

    pia1972 at luukku.com

    VastaaPoista
  9. Onnea ja iloa syntymäpäivään.

    VastaaPoista
  10. Heippa!
    Facebook suositteli sivuasi ja jäin heti koukkuun; luin koko talostoorin ja tahdon samanlaisen!! Onko se suunniteltu täysin itse vai onko käytetty jotain valmispohjaa tms.? Ollaan etitty pitkään vanhaa taloa (Turusta) mutta niiden riskit pelottaa ja uusi on monesti niin kylmä vaikkakin turvallinen. Oon miettiny josko tehtäis uus, jossa käytettäis vanhoja ovia ja lattialankkuja jne. ja tässä teillähän on juuri sellainen talo! Ihanaa! :)
    Missä teiän talo on?

    Osallistun arvontaan kolmella arvalla.

    T: Maija Mehiläinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tiiätkö….miusta tuntuu, et tää sivu ei riitä tähän vastaamiseen :)
      Kävitkö lukasee mun Joymari blogia, siellä on tarinaa ihan alkuajoista meidän rakentamisesta !
      Mutta pikaisesti….Miutakin niiiiiin ahisti aina uusi talo ja mie olin aina haaveillut vanhasta ihanasta mansardikattoisesta talosta ! Ihan itse piirreltiin eka pohjakuva laskun kirjekuoreen :) ja siitä tää sitten lähti… siitä kuvat suunnittelijalle ja tärkein sana tässä on ollut EI ja MIKS ! …kun joku sanoo ettei onnistu, ni muista kysyy aina miks ? Ja sano, ettei se käy ! Mie tahon näin ! …ja tuut huomaamaan että homma toimii ja saat sellaisen kun tahot…paljon saatiin aikaa menemään tän suunnitteluun ja kimppsujen ja kampsujen löytymiseeen, mutta…tää on nyt niin ihana ! melkein joka päivä, itsekkin täällä ihmettelemme, että ei uskoisi, et asutaan uudessa talossa…tunnelma on niin ihanan ……no vanhan puutalomainen :) Meidän koti on täällä Mikkelissä !
      Tiijätkö, mie suosittelen et ihan vanhanaiksesti rakentaen piiiiiiiiitkästä laudasta saap sellaisen kodin kun itse tahtoo ! HIh !

      Poista
  11. Mukana kolmella arvalla :) Facebookin kautta oon löytäny sivuillesi ja voi kuule että mä rakastan teidän taloa niin paljo kun toisen ihmisen kotia voi rakastaa :D Väri, malli ja kaikki. Oon jo suunnitellut että meille tulee samanlainen ulko-ovi kun joskus remontoidaan kuistia ;) Ja talon ulkovuoria uusittaessa ei väri voi olla mikään muu kuin vaaleanpunainen, tästä päätös on tehty jo joitakin vuosia sitten :)
    Hyvää 14v päivää!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mirka ja Kiitos !... tuo ulko-ovi on ihana…miusta vaan ehkä ihan väärän värinen, mutta sehän on helppoa muuttaa toiseksi :)

      Poista
  12. Hei!
    Tutustuin sinuun ja tuotteisiisi nyt viime joulun tienoilla. Tapanani on hankkia joka joulu yksi uusi joulukuusen koriste lisää. Joku sellainen, joka kolahtaa jollakin tapaa. Niin kävi, kun näin (muistaakseni facebookin) sivuillasi pienen lumipallon nenineen ja iloisine silmineen. Sen kävinkin sitten ostamassa pienestä liikkeestäsi ja samalla tavattiin ihan livenä :-)
    Tuotteitasi olen aikaisempina vuosinä nähnyt lähinnä Mikkelin torilla kesäisin. Facebookin kautta ihanat pirteät ja hyväntuuliset tuotteet ovat tulleet enemmän tutuiksi.
    Talostasi olen lukenut blogisi välityksellä. Hassua; vaikka ei tunne ihmistä laisinkaan voi kuitenkin sanoa, että talo on aivan emäntänsä oloinen! <3
    Tarttuvaa iloasi ja hyvää tuulta tulen seuraamaan jatkossakin! Kiitos!

    Osallistun arvontaan kolmella arvalla.
    T: Jaana Estola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Jaana ! Luminukko <3 …tänä joulunakin on tulossa ihania kuusenkoristeita :) sanoisin herkullisia !

      Poista
  13. Huopaset rintakoristeet veivät sydämeni jo monta vuotta sitten… Ensin ostin vain porkkanan joulumessuilta Katajanokalla, seuraavana vuonna lähtivät matkaan kettu & käsilaukku. Sitten lisää… sammakko on ihan ihgu ja muutamat eriväriset linnut ja niin tietty kettu roikkuu aina käsilaukussani. Työssäni päivähoidossa lapset aina juttelevat rosseilleni ja paras on kuulemma sammakko… Kiitos näistä ja ihanaa kun on lisää taas odoetttavissa… Olet kyllä varsin taitava ;-) Ai niin, kaiketi sitten 3 arvalla mukana. Ja ONNEA !!!!

    VastaaPoista
  14. Aww. pöllösukat, kuolen ihan kohta <3 Neljällä arvalla onnea yrittämään. Törmäsin tuotteisiisi aikoinaan Facebookissa. Sulla on kyllä niin ihanan persoonallinen oma tyyli ettei tottakaan ^_^

    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Ihanat pöllö sukat <3

    Ensimmäistä kertaa törmäsin,mutten uskoakseni viimeistä ^_^
    Kolmella mukaan mewamili@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Eksyin toissa kesänä suloiseen shoppiisi ja ostin ekan lomapäivän huumassa hurmaavan valkoisen pikkulaukun.
    Laukku on tehty huonekalunahasta, siinä on lyhyt ja pitkä hihna sekä piparikakkureunukset.
    Olen niiiin iloinen tänäkin päivänä persoonallisesta laukusta.

    Olen ostanut kaupastasi muutamat korvikset, kortteja ja rintakorun. Kenkäveron pihan myyjäisistä löysin viime kesänä kangaskassin....
    Kaikki kelpo ostoja joista on jäänyt hyvä mieli. Ei mitään turhaa vaan erilaista, suloista ja kestävää.

    Kahdella arvalla olen mukana. Levitän tätä arvonnan ilosanomaa kohta kamuilleni.

    Hyvää 14 v synttäriä.

    - Katinka (taikaviitta)

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla mukaan arvontaan! Ihan uutena lukijana mukana, uutisen perässä tänne löysin :)

    VastaaPoista
  18. Kolmella arvalla mukana. Tutustuin ihaniin käsitöihisi muutama vuosi sitten Käsityömessuilla, sieltä mukaan lähti pinkki pupurintaneula. :)

    VastaaPoista
  19. Neljällä mukana. Uusi löytö kättesi tuotokset mutta varsin upeita!
    isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Vieläkö voi osallistua. Eli kolmella arvalla mukana. Oikein kivaa synttäriaikaa! Ensin ostin sen kertakaikkisen ihanan vihreän sammakon, Tampereen messuilta mooonta vuotta sitten. Siitä se sitten lähti... T. Susse

    VastaaPoista
  21. Osallistumpa minäkin. 4 arpaa (kommentti, lukija, tykkäys ja jaettu FB). Facebookissa olen ensimmäistä kertaa käsitöitä nähnyt :)

    teekoo81(ät)gmail.com

    VastaaPoista

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !