keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tervetuloa ❤︎

Tervetuloa piiiiitkästä aikaa meille sisälle :)


Kauhia sisustusbuumi on meneillään, mutta millään ei meinaa löytää nyt sellaisia huonekaluja , joita tänne meille nyt haluaisin. 

Keittiöön on etsinnässä uudet tuolit ja tuon sohvankin voisin jo vaihtaa johonkin toiseen :) No ehkä tuo valkoinen lipastokin voisi vaihtua...johonkin karumpaan :) mutta jos aloittaisi niistä uusista tuoleista....
Olohuoneeseenhan mie löysinkin tuon ihanan pöydän ❤︎ jotain tuon pöydän tyylistä tuolia olisikin kiva löytää tuonne keittiön puolelle :) Hei, mut vinkkiä saapi antaa, jos jossain olisi !

 Eilen kävin täällä Mikkelissä kiertelemässä antiikki ja rompetta liikkeitä, mutta mitään ei löytynyt. Se fiilis aina kun lähtee, että tänään siellä on jotain ihanaa haihtuu aikasta nopeaan, kun tyhjin käsin palaa kotiin. Voi taas jatkaa vaan haaveiluja siitä, mitä haluaisi löytyvän ❤︎ ja ei kait sitä koskan edes tiedä mitä haluaa, mutta kun se näkee, niin silloin sen tietää, että tuon on muutettava meille :)
No työhuone....

...se onkin sitten asia erikseen...jotenkin tuntuu, että se on nyt huonekalujen varasto ja yksikään siellä niistä olevista , ei oikein sovellu minulle säilytyskäyttöön... mutta jonain kauniina päivänä, se on minun näköinen huone ❤︎

 Joten  HOP hop nyt ylös sohvalta ja siivous siellä jatkukoon. 

Kiitos mattojen, joiden avulla saapi noita painavia lipastoja kiskottua pitkin huushollia :) Sillä siivoiluunhan kuuluu osana, että suurin osa, varsinkin työheeni kalusteista , etsii uutta paikkaa huoneessa :)


Ihanaa päivää siulle ❤︎

Toivotteleepi Mari ❤︎3 kommenttia:

  1. tokaa kertaa vierailulla sun blogissa ja voi että kun sun koti on niiiin ihana <3 noi sun nykyset köökintuolit kelpais kyllä meille, milläs myyt;) ihanaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Aina yhtä ihana koti! <3 Mulla on sama odottavan jännittynyt olo, kun menen antiikkiliikkeisiin (niissä on vaan aina liian kallista) tai kirppiksille, jossa myydään vanhoja huonekaluja. Koskaan ei tiiä mitä voi tulla vastaan. Ja minäkään en tiiä, mitä edes etsin, kunnes se ihanuus tulee vastaan ja tajuan, että tuommonen on pakko saada! :D

    VastaaPoista
  3. Mä palaan tänne aina vaan uudestaa katselemaan kuvia teidän ihanasta kodista. Varsinkin teidän keittiö on ihana! Mun unelmien keittiö!

    VastaaPoista

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !