perjantai 24. toukokuuta 2013

Nam, tupla nam ja tupla tupla nam !

Aurinko paistoi klo 5.34 kun heräsin !

Ihana aamu !

Jätettiin karvakorvatkin yökylään, että saataisiin nukkua...mutta en malttanut...

Tänään on kaikkien meidän sisäkattojen tekopäivä....siis pitää valmistella ne valmiiksi sähkömiehelle, että saadaan sinne piuhat ja loppu viikosta päästään laittamaan kattoja, nam !

Sitten on ulkoverhouslautojen maalausta , tupla nam...kuulin meidän rakennusta valvovalta mieheltä, että rakennustelineet pitäisi olla poissa muuttotarkistuspäivänä...ja sehän minuun vauhtia saikin...ihana talkooporukka ....äitini ja isäni eilen jo maalasi 70 lautaa pienessä hujauksessa....

...mitähän muuta tänään puuhataan...no noissa katoissa menee kyllä miun ja miun kullan aika tänään ja varmaan vielä huomennakin....vaikka vähän syyhyisikin päästä maalaamaan makkarin lattia uudelleen...ai niin mä siis maalasin tällä viikolla sen valkoiseksi...tupla tupla Nam !

...ja jos milli jää vielä aikaa, niin voi vähän valmistella alkavaa saunankin rakentamista...

Eli puuhaa riittää !

...miltähän tämä kohta tänään nayttää..mie uskon et ihanalta !Ihanaa viikonloppua siulle !

Mitäs sie meinasit puuhata ?

Sii Juu !

1 kommentti:

  1. Moikka :)
    kuulostaa siltä, että siellä tehotiimi työn touhussa...Ihanuus valmistuu joka päivä eteenpäin, upeeta.
    Me kotosalle tänään saavuttiin ja meinattiin huomenna viettää pihan siivous päivä, viikossa on täällä kesä ja juolaheinät saapuneet, mrr en pidä en sitten yhtään siis juolaheinistä ! Rautatieomenapuussa on kukat auenneet ja Pilvikirsikka valkoisenaan oli tervehtimässä meitä kotiin saavuttuamme. Oma maa mansikka, muu maa mustikka..nähdään !

    VastaaPoista

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !