keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Voihan tapetti minkä teit !

Mie oon lomalla töissä !

Oli pakko päästä päiväksi pois rakentamisen maailmasta ja nyt hiljaisina hetkinä on mukavaa viestitellä töissä K-rautaan ja tilailla mitä lie juttuja, joista en tiedä yhtään mitää....heh !

Sangen hassua saattaa olla siellä päässä lukea viestejäni, kun kyselen niin hassusti heidän tuotteistaan, mutta se on miun tapa ja ku kaikkee mie en tiiä, niin pakkohan se on kysyä vähän sillein niiku tompelona !

...mutta tulipahan tilattua jotain tiiltä ja siihen loppuun vielä kirjoitin, että sitten kaikki ne jutut mukaa, että saadaan muurattua !

Katotaan mitä kaikkee sieltä tulee !

Eilinen alakuloisuus on nyt tällä hetkellä haihtunut pois...mie kirjoitin ihan vaan paperille kaikki mitä pitää hoitaa ja tässä niitä pikku hiljaa puran pois...ei se auta jäädä murehtimaan liikaa, sillä silloin mikään ei edisty !

Huomenna taas rakentamaan !

Ai niin ja onhan paljon paljon ihanaakin tapahtunut !!!!

Meillä on nyt lattiat laitettu jo neljään huoneeseen !!!!!

Jee !

Huomasitko....tuon jeeen....sillä oikeesti ....äsken tuli tieto, että tapetti joka tilattiin olohuoneeseen,jonka jouduin palauttamaan värivirheiden takia....ni ei oo tietoo millon saadaan uusi tilalle....

...että olisiko jotain muuta tapettia tilalle ????? Miten voi ajatella tilata jotain muuta tapettia, kun....tilasin jo 46 rullaa ja kaikki oli suunniteltu niin, että siitä tulee hyvä kokonaisuus.......

...... 

...mie puhallan nyt syvään ....ja mutustan jätskin !

...palataan tapettiasiaan...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pssssst, seisothan sanojesi takana aina omalla nimelläsi :)

Kiitos ihanasta viestistäsi !